[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Alikazzz  
Lietuvos Ucozeriai Tik Cia!! » Runescape » Pamokos » Pirate's Treasure
Pirate's Treasure
AlikazzzData: Pirmadienis, 2011-06-13, 8:23 PM | Message # 1
Forumo karalius ^^ ;]
Grupė: Administratorius
Žinutės: 39
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 1
Statusas: Atsijunges
Istorija: Jūs norite rasti lobį ir prašote seno pirato, kad jis jums pasakytu kur jį galima rasti. Bet mainais už jį jis nori butelio Romo...
Galima pradėti: � alia Port Sarimo baro pasišnekėjus su Red Beard Frank.

Reikia: White Apron (Baltos prijuostės), 60gp, Spade (Kastuvo).

Eiga:
1. Pirmiausiai patarčiau gauti tuos daiktus, nes pvz. Baltą prijuostę galima gauti tik Varroko drabužių parduotuvėje arba iš kitų žaidėjų.

2. Pasikalbėkite su Red Beard Frank ir sutikite mainais į lobio buvimo vietą iškeisti Romo butelį.

3. Pasikalbėję su Red Beard Frank jūs turite vykti į Karamjos salą. Port Sarime nusipirkite bilietą iš Seaman Loris ar pan. Bilietas kainuos 30gp. Ir laivu nukeliausite į Karamją.

4. Nuvykę į Karamją eikite į barą ir nusipirkite butelį Romo.

5. Dabar jį jums reikia slaptai tą butelį išgabenti iš Karamjos, nes yra neleidžiama gabenti Romo iš Karamjos.

6. Nueikte į šalia baro esantį namą, ten turėtų būti toks Luthas ir jo paprašykite darbo. Jis jums pasiūlys rinkti bananus, eikite į bananų giraitę, kuri yra šalia jo namo ir nuskinkite taip 10-12 bananu. Tada eikite prie jo namo ir sudėkite visus bananus kiek tik telpa į dėžę, kai dėžė bus pilna ten pat įdėkite ir Romo butelį (kraudami bananus į Crate galite paspausti dešinį pelės mygtuką ant Crate ir pasirinkti Fill Crate).

7. Paslėpę Romo butelį eikite pas Luthas ir atsiimkite savo užmokestį ir paklauskite kur tie bananai keliauja. Jis pasakys, kad bananai keliauja į Port Sarimo maisto parduotuvę.

8. Dabar grįžkite į Port Sarimą ir eikite į maisto parduotuvę. Ten paprašykite darbo. Ten galite gauti darbo tik jei turite baltą prijuostę. Turėdami baltą prijuostę paprašykite darbo ir jus priims.

9. Eikite į galinį parduotuvės kambariuką ir apieškokit Crate. Turėtumėte joje rasti Romo butelį.

10. Turėdami Romo butelį nuneškite jį Red Beard Frank. Jis jums pasakys apie lobį ir duos raktą nuo lobio skrynios, kuri yra antrame Bloo Moon Inn aukšte (ji yra Varroke).

11. Nukeliavę į Bloo Moon Inn, jos antrame aukšte atsirakinkite skrynią ir joje rasite Pirate Message. Ten bus parašyta, kad reikia kasti Faladoro parke.

12. Pasiimkite Spade (Kastuvą) ir kaskite Faladoro parke į vakarus (West) nuo statulos, kur berods kertasi gėlės. Atsiras sodininkas ir jūs jį turėsite užmušti, tik tada galėsite išsikasti lobį. Nužudę tą sodininką kaskite dar sykį ir iškasite Casket. Atidarykite ją ir gausite savo lobį.

Sveikinu įvykdžius Pirate's Treasure questą!


Ieškomi komandos nariai. Norintys prisidėti rašykite i PM arba į forumo skiltį "Komandos nariai".
 
Lietuvos Ucozeriai Tik Cia!! » Runescape » Pamokos » Pirate's Treasure
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: