[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Alikazzz  
Lietuvos Ucozeriai Tik Cia!! » Runescape » Pamokos » Romeo & Juliet
Romeo & Juliet
AlikazzzData: Pirmadienis, 2011-06-13, 8:22 PM | Message # 1
Forumo karalius ^^ ;]
Grupė: Administratorius
Žinutės: 39
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 1
Statusas: Atsijunges
Istorija: Klasikinė istorija, kurią tikriausiai kiekvienas gerai žino. Jūs turite padėti dviem įsimilėjaliams.
Galima pradėti: Pasikalbėjus su Romeo, Varroko centre.

Reikia: Cadava Berries, ir kelių gp.

Eiga:

1. Varroko centre prie fontano pasikalbėkite su Romeo ir jis jūsų paprašys pasakyti Julietai, kaip ją myli. Sutikite. Dabar eikite į namą esantį West nuo West Varroko banko (toks didelis namas).

2. Nuėję į tą namą, užlipkite į antrą aukštą ir pasikalbėkite su Juliet. Kai pasikalbėsite, Juliet paprašys perduoti laiškelį Romeo. Sutikite ir nuneškite tą laiškelį Romeo.

3. Pasikalbėkite su Romeo ir perduokite jam skirtą žinutę. Jis labai susirūpins ir paprašys jūsų pasikalbėti su Father Lawrence.

4. Eikite į bažnyčią esančią North nuo East Varroko banko (einant link Wilderness). Ten pasikalbėkite su Father Lawrence ir jis jums pasakys, kad susirastumėte vaistininką, kuris pagamintų Cadava Potion.

5. Eikite į Apothecary, esančią South nuo West Varroko banko. Ten pasikalbėkite su Apothecary ir paprašykite pagaminti Cadava Potion. Jis pasakys, kad turi beveik visas reikiamas sudedamąsias dalis. Tik jam trūksta Cadava Berries.

6. Jei turite Cadava Berries vėl pasikalbėkite su Apothecary ir jis jums pagamins Cadava Potion. O jei neturite, išeikite iš Varroko pro South išėjimą ir eikite East, kol ant žemės pamatysite Cadava Berries. Pasiimkite kelias ir grįžkite pas Apothecary. Pasikalbėkite su juo ir jis jums pagamins Cadava Potion.

7. Turėdami Cadava Potion, eikite pas Juliet ir pasikalbėkite su ja. Ji išgers Cadava Potion ir visi pagalvos, kad ji mirė.

8. Grįžkite pas Romeo ir papasakokite jam visą sumanymą. Tada jūs nueisite pasiimti Julietos iš Crypt, bet Romeo ant tiek durnas, kad ją visai užmirš ir pradės draugauti su Julietos pussesere.

Sveikinu įvykdžius Romeo & Juliet questą!


Ieškomi komandos nariai. Norintys prisidėti rašykite i PM arba į forumo skiltį "Komandos nariai".
 
Lietuvos Ucozeriai Tik Cia!! » Runescape » Pamokos » Romeo & Juliet
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: