[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Alikazzz  
Lietuvos Ucozeriai Tik Cia!! » Runescape » Pamokos » F2P Black Knight's Fortress
F2P Black Knight's Fortress
AlikazzzData: Sestadienis, 2011-05-21, 12:40 PM | Message # 1
Forumo karalius ^^ ;]
Grupė: Administratorius
Žinutės: 39
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 1
Statusas: Atsijunges
⌐Sunkumas ir trukmė
Sunkumas:

Trukmė:

⌐Reikalavimai

Daiktai:
Bronze med helm,
Iron chainbody,
Cabbage (netinka iš Draynor Manor daržo).

Kita:
12 ieškojimų taškų,
Sugebėti apsiginti nuo Black Knights (level-33).

^Rekomenduojama:
Maistas,
Šarvai.

⌐Pradžios taškas

Vieta:
Falador pilies trečias aukštas.

Kalbėti su:
Sir Amik Varze.

⌐Atlygis

Daiktai:
2500 Coins.

Ieškojimų taškai:
3.

Eiga:
1. Pasikalbėkite su Sir Amik Varze, kuris yra Falador pilies trečiame aukšte. Jis pasakys, kad Black Knights planuoja sunaikinti White Knights su kažkokiu ginklu. Jis jūsų paprašys jūsų sunaikinti tą ginklą. Sutikite! Jis duos jums Dossier. Perskaitykite jį. Kai perskaitysite jis išnyks.

2. Laikas pradėti jūsų misiją! Eikite į Black Knights' Fortress, kuri yra į šiaurę nuo Ice Mountain. Užsidėkite savo Bronze med helm ir Iron chainbody. Atidarykite duris. Paspauskite priešais esančią sieną, tada užlipkite kopėčiomis. Jūs jau galite užsidėti savo normalius šarvus.

3. Tada vėl užlipkite kitomis kopėčiomis. Nulipkite kopėčiomis, kurios yra pietryčių pusėje. Atidarykite duris rytų pusėje ir užlipkite kopėčiomis. Šis kambarys turi dvi patrankas ir vieną Black Knight (level-33). Nulipkite kopėčiomis, kurios yra rytų pusėje. Dabar jūs būsite kambaryje su Chaos altar. Atidarykite duris, vienas Black Knight (level-33) puls jus, bet eikite toliau. Nusileiskite kopėčiomis. Dabar jūs būsite mažame kambaryje.

4. Kambario gale paspauskite opciją Listen-at Grill ant skylės sienoje. Ragana sakys, kad slaptasis ginklas beveik paruoštas. Ji pasakys, kad reikia paskutinio ingrediento: kopūsto iš Draynor Manor daržo. Ji pasakys savo tarnui Goblin, jei jis paims ne tą kopūstą ginklas bus sunaikintas. Tai jūsų proga sunaikinti ginklą!

5. Eikite į pačią pradžią. Dabar atidarykite duris rytų pusėję. Fortress Guard pasakys, kad Black Knights jus užmus jei eisite vidun. Sakykite, kad jūs esate drąsūs ir eikite į vidų. Vienas Black Knight (level-33) puls jus. Bet vistiek eikite ir užlipkite kopėčiomis.

6. Eikite į rytų pusę, po to pietų ir paspauskte sieną. Jūs pamatysite skylę. Prisimenate kopūstą, kurį buvote pasiėmę? Panaudokite jį ant skylės. Kopūstas įkris į viralą ir sunaikins ginklą. Jūsų darbas baigtas!

7. Grįžkite atgal pas Sir Amik Varze ir pasikalbėkite su juo.


Ieškomi komandos nariai. Norintys prisidėti rašykite i PM arba į forumo skiltį "Komandos nariai".
 
Lietuvos Ucozeriai Tik Cia!! » Runescape » Pamokos » F2P Black Knight's Fortress
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: